• Business Gala Oss 2015-2019 Ron van Gelder
  • Business Gala Oss 2015-2019 Ron van Gelder
  • Business Gala Oss 2015-2019 Ron van Gelder
  • Business Gala Oss 2015-2019 Ron van Gelder
  • Business Gala Oss 2015-2019 Ron van Gelder

Business Gala Oss 2015-2019

Van 2015 tot en met 2019 mochten we het Business Gala Oss ontwerpen, organiseren en regisseren. De taak was ieder jaar om verrassend uit de hoek te komen met een thema en aankleding. En dat hebben we gedaan. Van een compleet en levend bos in sporthal De Rusheuvel tot kunstzinnig aangeklede IBN. Met thema’s als ‘Van nature Ondernemend’ en ‘The Winning Mood’. Met op het podium act door DJ La Fuente, de band The Night Flight, zangeres Berget Lewis en hier en daar lokale artiesten die niet mochten ontbreken. En allerlei acts die de winnaars onthulden: van in scene gezette voetbalwedstrijd in het TOP Oss stadion tot dansers, acrobaten en live optredens.

Jorg Zwaans, voorzitter Business Gala Oss 2019:

“Ron heb ik leren kennen als een prettig persoon en als een extreem betrokken organisator! In dit geval in 2019 bij het Business Gala Oss. Hij onderscheidt zich enerzijds door het creatieve en conceptmatige denken, dat hij goed en vernieuwend weet over te brengen. En anderzijds onderscheidt hij zich in de uitvoering. Vooral door zijn vaardigheid om snel en vakkundig te schakelen tussen allerlei belanghebbenden: Zowel het bestuur van het gala als de artiesten, prijskandidaten/ winnaars, sprekers (o.a. burgemeester) etc. Wat mij betreft het complete plaatje als partner voor welk event dan ook; klein en groot!”

Jelle van Gangelen, voorzitter Stichting Business Gala Oss 2016:

“Het Business Gala Oss 2016 ligt inmiddels weer achter ons. Van de 660 gasten, sponsoren, ambassadeurs en leveranciers hebben wij alleen maar lovende woorden mogen ontvangen over de kwaliteit en sfeer van de avond. Iedereen heeft zich fantastisch vermaakt! Het team van ‘Impression Events’ heeft hieraan een belangrijke bijdrage geleverd! Namens het bestuur van de Stichting Business Gala Oss wil ik jullie hiervoor enorm bedanken, zonder jullie inzet was deze prachtige avond niet mogelijk geweest! Voor de komende edities van het Business Gala zal ik zeker weer een beroep doen op jullie enthousiasme en expertise.”

Edith Bosch, judoka, wereldkampioen, Olympisch medaillewinnares, presentatrice 2019:

“Ron is zeer prettig om mee samen te werken en professioneel . In de voorbereiding liet Ron mij de locatie zien en vertelde mij hoe alles er uit zou gaan zien. Het lukte me toen nog niet goed om er een voorstelling bij te maken. Toen het zover was kon ik mijn ogen niet geloven. Echt prachtig! Super professioneel, galastijl met alles erop en eraan. Mocht je ooit een event organiseren dat stel ik voor dat je Ron vraagt om het te doen. Grote creativiteit, alles tot in de puntjes geregeld en strakke organisatie. Het is een hele mooie avond geworden. Dank voor de samenwerking Ron!”