• Rabobank Oss Bernheze ClubSupport Ron van Gelder
  • Rabobank Oss Bernheze Ledenavond Ron van Gelder
  • Rabobank Oss Bernheze Ledenavond Ron van Gelder
  • Rabobank Oss Bernheze Ledenavond Ron van Gelder
  • Rabobank Oss Bernheze Ledenavond Ron van Gelder

Rabobank Oss Bernheze

Voor Rabobank Oss Bernheze mochten we al vele malen de finaleavonden van Rabo ClubSupport organiseren. Daarnaast maakten we het programma IMPACT voor de ledenbijeenkomst in de Lievekamp.

Christels Club Carrousel, met comédienne Christel de Laat, was de rode draad in vier finale-avonden van Rabo ClubSupport Oss Bernheze. Vier achtereenvolgende dagen gingen we met Christel de Laat en haar bagage op pad in het totale werkgebied. Het resulteerde in een complete, goed georganiseerde chaos, waar de verenigingen en onze gasten de hoofdrollen in speelden.

De Ledenavond van Rabobank Oss Bernheze stond in het teken van IMPACT, vier thema’s over hoe dat te bewerkstelligen. Bij ieder thema was een speciale gast uitgenodigd om hierover zijn of haar kijk te geven. Joep Kemkens over ´duurzaamheid en wonen´, Damian van Essen over ´jongeren en hun toekomst´, Liz Chermin over ´voeding en innovatie´ en Paul van Tilburg over ´ondernemen en groei´. Bij binnenkomst werden de gasten muzikaal ontvangen door zangeres Annemiek Vendelmans met haar gitarist. Mick Stender en zijn band speelden hun eigen muziek bij de naborrel wat zelfs leidde tot een paar dansjes.

Peter de Bruin, directievoorzitter Rabobank Oss Bernheze:

“Creatief, betrokken en slagvaardig! Ron weet een evenement in z’n kracht te zetten. Bovendien zorgt hij dat alles op rolletjes verloopt. Zeer prettige samenwerking!”

Saskia Muris, Rabobank Oss Bernheze:

“Bedankt Ron, wederom vakwerk geleverd! Bedankt voor je creativiteit, betrokkenheid en ontzettend prettige samenwerking.”