Spierings Mobile Cranes

Voor Spierings Mobile Cranes mochten wij een gigantisch evenement verzorgen zoals in Oss en omgeving maar zelden voorkomt. Het 30-jarig jubileum met als hoogtepunt de introductie van de eerste hybride mobiele torenkraan ter wereld ‘City Boy’ voor zo’n 650 (inter)nationale genodigden op de relatieavond en talloze belangstellenden tijdens de open dag.

Verspreid over 3 dagen kwamen zo’n 6.000 mensen naar dit mooie bedrijf waar we de productiehal hadden omgetoverd tot een prachtige feestelijke locatie. Op het terrein buiten plaatsten we een tribune van drie verdiepingen voor 750 personen en een decor van 18 meter breed en 16 meter hoog. Een bouwkundig hoogstandje vol techniek in licht, geluid en special effects, waaronder een led-scherm van 15 meter breed.

Meerdere malen werd een strak geregisseerde show opgevoerd waarbij de City Boy zijn opwachting maakte voor het publiek. Uiteraard werd op deze 3 dagen in de hal ook voorzien in heerlijke hapjes, lunches, diners en entertainment.

Koos Spierings, CEO Spierings Mobile Cranes:

“Eind november 2017 vond de SpieringsSummit plaats. Een groots evenement waarbij ons 30 jarig bestaan werd gevierd en tevens de introductie van de eerste hybride mobiele hijskraan ter wereld; de SK487-AT3 City Boy. Onze gasten hadden alleen maar lovende woorden na het evenement. Van offertestadium tot natraject was de organisatie in handen van Ron. Hij heeft ons veel werk uit handen genomen, het driedaagse evenement was meer dan geslaagd dankzij de kennis en kunde van Impression Events.”